024 64 531 38 info@ems-uitzendgroep.nl

18+

Jaren ervaring

EMS uitzendgroep

Werkgevers

Uw succes is ons succes

Wanneer het gaat om personeelsvoorziening, streeft EMS uitzendgroep B.V. ernaar om de meest ideale prijs-/kwaliteitsverhouding aan te bieden. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat wij medewerkers ter beschikking stellen die aan uw wensen en verwachtingen voldoen. Door middel van een persoonlijk gesprek zullen wij, samen met u, inventariseren welke wensen en verwachtingen u heeft met betrekking tot personeel. Wij zetten onze eigen database en/of inkoopkanalen in om in uw personeelsbehoefte te voorzien. Hierbij geeft EMS uitzendgroep B.V. prioriteit aan kwaliteit en productiviteit.

EMS uitzendgroep B.V. kan u kandidaten voorstellen uit onder andere:  Duitsland, Hongarije, Nederland, Polen, Slowakije of Tsjechië. De belangrijkste verschillen tussen de diverse nationaliteiten van de werknemers uiten zich in belangrijke zaken als, arbeidsethos, vakkennis e.d.

Wij hebben een eigen werving & selectie afdeling. De mensen die wij selecteren, worden bij ons op kantoor ingeschreven. Hierbij regelen wij alle bijkomende zaken en controleren we alle gegevens. Vervolgens wordt er voor de werknemers een passende accommodatie geregeld op korte afstand van de bouwplaats. Het bemiddelen bij transport is daarbij ook altijd mogelijk, indien de uitzendkracht zelf niet in het bezit is van een vervoersmiddel.

Lees meer ..

Op de eerste werkdag bij een nieuwe werkgever wordt de werknemer door een vertegenwoordiger van ons kantoor voorgesteld aan de inlener. Daarna wordt regelmatig de samenwerking met de inlener geëvalueerd door een van onze klantmanagers. Is het bij uw bedrijf nodig om VCA-gecertificeerd te zijn, dan zorgen wij ervoor dat de werknemer snel in het bezit is van dit certificaat. EMS uitzendgroep B.V. verzorgt ook op locatie gereedschapskeuringen en geeft ruime aandacht aan de persoonlijke veiligheid van de werknemers (NEN 3140).

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe bouwplaatsen en bedrijven waar we onze mensen kunnen plaatsen. Wilt u meer informatie over uw mogelijkheden bij EMS uitzendgroep B.V.? Vul dan het aanvraagformulier in of neem contact op met één van onze medewerkers;

Tel: + 31 24 645 31 38

EMS is er voor ieder mens, daarom hanteren wij ook een strikt antidiscriminatiebeleid.

Neem contact op

---

EMS uitzendgroep is een gespecialiseerd inzet-bureau voor internationale personeelsdiensten.